ACTIVITATS NADALENQUES 

  • Durant els dies 17 i 18 es durà a terme la venda solidària d'espelmes, les Xammar Candles, a la parada de l'institut a la Fira de Nadal de L'Ametlla. Aquestes espelmes han estat elaborades per l'alumnat de la matèria d'Emprenedoria de 1r d'ESO. El preu de les espelmes és de 2€, diners que aniran íntegrament a benefici de La Marató de TV3. Si es vol, també es poden adquirir a la consergeria del mateix centre des d'avui mateix

  • El proper dilluns 19 de desembre a les 6 de la tarda tindrà lloc al Teatre municipal el concert de Nadal de l’Institut Eugeni Xammar a càrrec de la coral d’alumnes de 1r d’ESO B i C i el grup de teatre del Casal de la gent gran. Enguany el concert gira a l’entorn de la Declaració dels drets Humans i la figura de Joana Raspall, de la qual se’n llegiran alguns poemes.

  • D'altra banda, com cada any també, durant la setmana vinent, del dilluns 19 al dijous 22, hi haurà la recollida d'aliments i altres productes que farem arribar a Càritas. Per a aquesta campanya els productes que ens demanen més específicament són OLI, SABÓ DE RENTAR ROBA, FIDEUS PER A LA SOPA, TONYINA i SARDINES DE LLAUNA i TOMÀQUET EN LLAUNA.