November 7, 2019

Al vestíbul de l'institut hi ha l'exposició de quadres de l'artista local Josep Maria Luján, membre de l'Associació d'Artistes de L'Ametlla. Ens ha cedit alguna de les seves pintures pèrquè estiguin exposades temporalment. A més durant aquesta semana farà una visita al...

October 3, 2019

El dia 27 de setembre l'alumnat de 2n d'ESO va fer la sortida de tutoria al Canal Olímpic de Castelldefels. Aquí hi ha el recull d'imatges que il·lustren la sortida.

October 3, 2019

El dia 27 de setembre l'alumnat de 2n de batxillerat va fer la sortida de tutoria on van visitar la Barcelona de 1714. A continuació teniu un recull d'imatges que il·lustren la sortida.

October 3, 2019

El dia 27/09/19 l'alumnat de 1r de batxillerat van anar a la sortida de tutoria. Van anar al CRAM (Centre de Recuperació Animals Marins). Aquí teniu el recull d'imatges de la sortida.

October 3, 2019

El dia 27 de setembre els alumnes de 3r d'ESO van fer la sortida de tutoria on van visitar el monestir de Sant Pere de Casserres. Aquí teniu un recull de la sortida en imatges

September 23, 2019

Els passats dies 16 a 19 de setembre, els professors de l’Institut Eugeni Xammar David Rodríguez i Joan Canal varen viatjar a la ciutat danesa de Vejle per reunir-se amb professors d’instituts de Rask Molle (Dinamarca), Hövelhof i Friedberg (Alemanya), North Shields (R...

June 21, 2019

A l'enllaç següent podeu veure les fotos de la sortida de fi de curs de 3r d'ESO: han anat a Arenys a fer escalada i després a la platja. Bon estiu!

June 21, 2019

La sortida de fi de curs de 2n d'ESO ha estat a l'Illa Activa. A les fotos i a l'enllaç podeu veure algunes de les activitats que s'hi van fer. Bon estiu!

 

June 20, 2019

Durant tot l'any s'ha portat a terme una competició de futbol entre els diferents nivells d'ESO. Estava organitzada pels alumnes de batxillerat i liderat per l'Oriol, el nostre professor d'Educació Física. 

El partit final era de professors contra alumnes, podeu veure l...

June 20, 2019

Alguns alumnes de 2n d'ESO del nostre institut han participat a la batucada compartida amb el grup de batucada de l'Escola de Música de l'Ametlla.

Dirigits pel professor Albert Cruz, l'acte va mostrar als pares de l'escola de música la feina feta a l'institut durant les...

Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes
Archivo
Please reload

Buscar por tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

C. Camí de Bigues 40-42

L'Ametlla del Vallès

Telèfon: 938430125

Correu: inseugenixammar@xtec.cat