October 18, 2017

Els passats dies 10 a 12 d’octubre dos professors de l’institut Eugeni Xammar van viatjar a North Shields, Newcastle (Regne Unit), acollits pel John  Spence Community High School, un dels cinc centres europeus d’ensenyament secundari que, juntament amb el Xammar, desen...

October 10, 2017

Com ja s'ha anat fent en cursos anteriors, els alumnes de 4t d'ESO apadrinen els nouvinguts. Podeu veure les fotos de la primera trobada.

October 10, 2017

Els alumnes de 4t d'ESO estan treballant en un projecte d'elaboració de materials didàctics sobre la puntuació a la matèria de Llengua castellana, el lema del qual és "Si pots explicar-ho, ho saps fer", i té un enfocament pragmàtic.

October 4, 2017

Els alumnes de 2n d'ESO van anar a passar el matí al canal olímpic de Castelldefels on van practicar activitats com rem i tir amb arc.

October 4, 2017

Els alumnes de 4t d'ESO van fer un itinerari d'uns 7 km per la zona de Santa Fe del Montseny. Sortint de Can Cassades van caminar fins l'Esquei de Morou, on van esmorzar, per completar l'itinerari passant per l'empedrat de Morou i el pantà de Santa Fe.

October 4, 2017

Els alumnes de 3r van fer una visita guiada al Monestir de Sant Pere de Casserres (Osona).

October 4, 2017

Els alumnes de 2n de batxillerat van visitar el Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC), a Montjuïc, on van gaudir d'una visita guiada titulada "Art i compromís" centrada en la Guerra Civil espanyola.

October 4, 2017

Els alumnes de 2n de batxillerat van fer un itinerari científic pel barri gòtic de Barcelona que va incloure la visita al Museu anatòmic.

October 4, 2017

Els benjamins de l'institut van anar caminant des de Can Sous fins a Puiggraciós i van tornar, també a peu, a l'institut.

October 2, 2017

L'endemà de la jornada de l'1 octubre, s'ha convocat a professors i alumnes a les 12h per a llegir el següent manifest: Davant dels fets esdevinguts al llarg de la jornada d’ahir, on es van poder viure situacions que atemptaven contra els drets més bàsics de les person...

Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes
Archivo
Please reload

Buscar por tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

C. Camí de Bigues 40-42

L'Ametlla del Vallès

Telèfon: 938430125

Correu: inseugenixammar@xtec.cat