June 27, 2018

Durant el segon trimestre, a l'optativa de cultura i valors ètics de 3r, els alumnes van participar en el projecte "Reacciona", que té com a objectiu treballar consciència social i la cultura de la pau a través d'un taller de cinema. Els alumnes havien de triar una ONG...

June 22, 2018

Els alumnes de 2n d'ESO ahir van poder exercitar-se a l'Illa Activa de l'Ametlla del Vallès.

June 22, 2018

Ahir els alumnes de 3r van poder gaudir d'un fantàstic matí escalant a la sala Golem d'Arenys de Munt i posteriorment van fer una remulladeta a la platja d'Arenys de Mar. Us deixem unes fotos dels nostres Spiderman.

June 18, 2018

Com ja és habitual, dins el crèdit de síntesi de 3r d'ESO, els alumnes visiten l'empresa Lamigraf, per conèixer diferents perfils professionals. L'empresa els fa una visita guiada per les instal·lacions i atenen les seves consultes.

June 18, 2018

Els alumnes de 4t d'ESO van realitzar el tradicional viatge a Londres els dies 11-15 de juny, com a part del seu treball de síntesi.

  

June 15, 2018

Aquest any els alumnes de 2n han tornat a anar de crèdit de síntesi a Palamós. Aquí teniu una mostra de com de bé s'ho van passar.

June 14, 2018

Els alumnes de l'optativa de ràdio han preparat una promoció per tal que us animeu a votar el nou logotip i la nova sintonia de Ràdio l'Ametlla.

 Podeu veure els treball presentats i votar aquí.

June 1, 2018

Els dies 17 i 18 de l'últim mes de maig els alumnes de 1r de Batxillerat van fer la típica acampada d’una nit, aquest any canviant l’estada al càmping del Parc Natural del Montseny, a Gualba.

Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes
Archivo
Please reload

Buscar por tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

C. Camí de Bigues 40-42

L'Ametlla del Vallès

Telèfon: 938430125

Correu: inseugenixammar@xtec.cat