October 26, 2018

Mostra de l'exposició temporal dels quadres de Josep M. Luján que es poden veure al vestíbul de l'institut fins al mes de novembre.

October 5, 2018

El camí fins a Puiggraciós des de l'institut, de poc més d'una hora de durada, va ser la ruta escollida per a la sortida de tutoria de 1r d'ESO. A dalt del cim, els quatre grups del curs van fer dinàmiques esportives i van poder veure el santuari que hi ha.

October 5, 2018

L'alumnat de 2n de batxillerat va realitzar una ruta pels principals escenaris dels fets històrics a la Barcelona del 1714.

Aquí els podem veure treballar en emplaçaments emblemàtics com les restes arqueològiques del Mercat del Born o a la Plaça de Sant Felip Neri.

October 5, 2018

La ruta pel Montseny des de Santa Fe ha estat l'escollida per a la sortida de tutoria de 4t d'ESO, una caminada amb interès paisatgístic, de natura i de coneixement del territori. L'alumnat ha pogut gaudir d'una caminada que també ha servit per coneixe's millor.

October 5, 2018

La sortida de tutoria de 2n d'ESO d'enguany ha tingut com a escenari el canal olímpic de Castelldefels. Els nostres alumnes hi van poder practicar les modalitats de caiac i canoa. Voleu veure que bé que ho fan? Mireu les fotos de la sortida!

October 3, 2018

La sortida de tutoria de 1r de batxillerat d'enguany ha estat al CRAM (Centre de Recuperació d'Animals Marins), fundat el 1994 i ubicat al Prat de Llobregat. Els alumnes hi van poder veure les tortugues en recuperació i la forma de treball que es porta a terme al centr...

October 3, 2018

El passat 28 de setembre els alumnes de 3r d'ESO van anar de sortida de tutoria al monestir de Sant Pere de Casserres, a Osona. Aquí en podeu veure unes quantes fotografies!

Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes
Archivo
Please reload

Buscar por tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

C. Camí de Bigues 40-42

L'Ametlla del Vallès

Telèfon: 938430125

Correu: inseugenixammar@xtec.cat