February 22, 2019

Des de fa uns quantes dies, el quadre de l'artista de l'Ametlla Carme Peirotén decora l'escala d'accés al primer pis de l'institut.

Es tracta d'una reproducció esglaonada en vinil de l'obra "Món subaqüàtic". La pintora ens visitarà en breu i ens explicarà en què consist...

February 15, 2019

Aquí teniu el cartell del Carnaval 2019 que farem a l'institut. Ja heu pensat de què us disfressareu? Ja teniu comparsa? Animeu-vos-hi.

February 15, 2019

Aquí teniu alguns dels cartells del Carnaval de l'Ametlla que han realitzat els alumnes del nostre centre. El primer és el guanyador, obra de l'Andrea Díaz Rodríguez (4t d'ESO). Els altres dos son les obres finalistes, d'Ana Sofia Abad Reynoso i Judit Castillo Vila, re...

February 13, 2019

Aquí teniu les fotos dels nostres alumnes i docents de 3r d'ESO. Son les fotos oficials d'Àrea de Guissona, ja que per visitar les instal·lacions cal portar la indumentària adequada per a les indústries de l'alimentació.

February 8, 2019

 En aquestes imatges podeu veure alguns dels nostres alumnes de primer de batxillerat practicant amb les motocicletes elèctriques que s'han fet servir durant el taller.

February 6, 2019

Des del passat 16 de gener del 2019, s’està jugant el torneig de bàdminton per parelles.

Es va posar un full al gimnàs per poder-se apuntar qui volgués, des de un alumne fins a un professor!

Els partits són cada dilluns a l’hora del pati. El sistema de puntuació és el se...

February 6, 2019

Us animem a visitar l'exposició del nostre exalumne, David Vicente. És la seva primera exposició individual, la podreu veure a partir de divendres a la sala Carles Sindreu del nostre poble. Recordeu que l'activitat és vàlida per al Carnet de visitant.

February 1, 2019

A continuació veureu les fotografies que recullen l'experiència dels nostres alumnes de batxillerat durant la sortida a la Facultat d'Enginyeria Química de Girona.

February 1, 2019

Aquí teniu les imatges que recullen l'experiència dels alumnes de 2n i 3r d'ESO a la Copa Cangur 2019 que es va fer a l'UPC.

Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes
Archivo
Please reload

Buscar por tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

C. Camí de Bigues 40-42

L'Ametlla del Vallès

Telèfon: 938430125

Correu: inseugenixammar@xtec.cat