June 21, 2019

A l'enllaç següent podeu veure les fotos de la sortida de fi de curs de 3r d'ESO: han anat a Arenys a fer escalada i després a la platja. Bon estiu!

June 21, 2019

La sortida de fi de curs de 2n d'ESO ha estat a l'Illa Activa. A les fotos i a l'enllaç podeu veure algunes de les activitats que s'hi van fer. Bon estiu!

 

June 20, 2019

Durant tot l'any s'ha portat a terme una competició de futbol entre els diferents nivells d'ESO. Estava organitzada pels alumnes de batxillerat i liderat per l'Oriol, el nostre professor d'Educació Física. 

El partit final era de professors contra alumnes, podeu veure l...

June 20, 2019

Alguns alumnes de 2n d'ESO del nostre institut han participat a la batucada compartida amb el grup de batucada de l'Escola de Música de l'Ametlla.

Dirigits pel professor Albert Cruz, l'acte va mostrar als pares de l'escola de música la feina feta a l'institut durant les...

June 19, 2019

Us deixem algunes imatges de l'acte de cloenda del curs 2018-2019. Com ja sabeu, es tracta d'una celebració en què es posen de relleu moltes de les coses que es fan a nivell de centre: acomiadar els alumnes que acaben l'etapa al Xammar, celebrar i reconèixer l'alumnat...

June 12, 2019

El grup Meraki, format per Mellanie Jiménez, Yelennis Laura, Nayara Reyes, Gisela Bellet, Carlota Vilanova i Marcos Castro, amb la tutorització del professor David Rodríguez, ha guanyat el 2n premi a la 6a edició del Student Awards del programa del mSchools, entre 45 f...

June 11, 2019

Aquí podeu veure les imatges de la inauguració oficial del vinil que decora l'escala d'accés al primer pis. Es tracta d'una il·lustració de Carme Peyrotén, que ha estat vinilada per tal de poder-la posar als diferents graons.

June 5, 2019

Amb motiu del llançament del seu llibre "Pots comptar amb mi", ens ha visitat l'escriptora Teresa Sagrera. 

La visita incloïa una entrevista amb els alumnes de 3r d'ESO de llengua catalana, que s'havien llegit el seu llibre. Alhora, van poder intercanviar impressions so...

June 5, 2019

Els diferents estands de la Fira Euroling van ser els protagonistes de la fira, juntament amb els alumnes que els havien preparat.

Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes
Archivo
Please reload

Buscar por tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

C. Camí de Bigues 40-42

L'Ametlla del Vallès

Telèfon: 938430125

Correu: inseugenixammar@xtec.cat