Informació preinscripció Batxillerat 2020/21

Comença el procés de preinscripció per a batxillerat per al curs 2020-21. Es podran presentar les sol·licituds del 27 de maig al 3 de juny i la documentació fins al 4 de juny. Trobareu tota la informació en aquest enllaç.

 

La presentació de les sol·licituds es durà a terme de forma telemàtica, amb dues possibilitats:

  1. Si es fa sol·licitud electrònica (cal identificar-se mitjançant un certificat digital, com per exemple el DNI electrònic, o el sistema alternatiu d'identificació idCAT Mòbil, i el número d'identificació de l'alumne/a amb el qual consta al Registre d'Alumnes de Catalunya (RALC) NO cal presentar cap còpia al centre.

  2. Si no es disposa d'identificació digital, es farà igualment on line però, un cop entrades les dades a l'aplicació, caldrà que ens feu arribar el resguard que es generi a l'adreça del centre (inseugenixammar@xtec.cat) acompanyat de la documentació.

 

Trobareu la informació sobre la documentació a aportar, així com l'accés al formulari telemàtic de preinscripció en aquest enllaç.

 

De marera excepcional, si hi ha dificultats per complimentar aquesta preinscripció, es podrà acudir presencialment amb cita prèvia. Aquesta es podrà demanar a partir del 27 de maig trucant al telèfon 658 585 335 en horari de 9 a 13:30 o bé entrant en aquest aplicatiu. Els dies d'atenció presencial seran l'1, 2 i 3 de juny.

Només es pot presentar una sol·licitud de preinscripció per persona però s'hi poden indicar peticions d'admissió en diversos centres, modalitats i règim, sempre ordenats per ordre de preferència.

 

Si teniu algun dubte, adreceu-vos per correu electrònic a l'adreça del centre (inseugenixammar@xtec.cat).

 

Consulteu altres informacions d'interès sobre el nostre centre:

Informacions d'interès del nostre centre

C. Camí de Bigues 40-42

L'Ametlla del Vallès

Telèfon: 938430125

Correu: inseugenixammar@xtec.cat