Oferta extraescolars migida curs 2016-17

L’oferta d’activitats de migdia de 15.30 a 16.30 per al curs 2017-2018 ha estat elaborada de comú acord per l’AMPA i l’Institut. La inscripció es renova trimestralment.

 
CLASSES D’ALEMANY

Aquestes sessions, que ja es van posar en marxa fa diversos cursos, s’ofereixen en tres grups de 8 alumnes màxim, amb una sessió setmanal:

  • Dilluns : iniciació

  • Dimarts: alumnat que ja va començar el curs passat

  • Dimecres: alumnat que ja porta dos cursos de pràctica

Les sessions tindran un enfocament comunicatiu. El preu és de 5 € per sessió.

 

CLASSES EN ANGLÈS

Grups de màxim 10 alumnes:

  • CONVERSA 1r i 2n d’ESO (dimarts)

  • CONVERSA 3r i 4t d’ESO (divendres). L’alumnat hi serà orientat pel Departament de llengües estrangeres de l’Institut. El preu és 5 € per sessió.

 

ACTIVITATS ESPORTIVES

En cas d’estar interessats a practicar algun esport, us preguem que ens feu arribar un correu electrònic. Un grup d’alumnes de batxillerat es posaran en contacte amb l’alumnat d’ESO per organitzar equips de diversos esports.

Oferta iniciació tennis i pàdel:

Can Juli : 54€/trimestre per alumne un dia la setmana de tennis abans de les 17h (mínim 4 alumnes), i 60€/ trimestrals per alumne un dia  la setmana de pàdel també abans de les 17h (mínim 3 alumnes per hora).

Club City Sports: 165€/trimestre per alumne un dia la setmana de tennis (1h.). 120€/trimestre per alumne un dia la setmana de pàdel (1h.).

Cal posar-se en contacte amb el mail del centre, que us adreçarà als clubs.

 

TÈCNIQUES D'ESTUDI

S'ofereixen sessions de guia per a l'estudi i la realització de deures en grups de 10 alumnes com a màxim. La disponibilitat setmanal dependrà de la demanda. L'activitat té un preu de 5€ per sessió.

 
NOVES TECNOLOGIES I SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ

Es presenten les possibilitats informatives de la xarxa i s’ensenyen a utilitzar diverses eines des del punt de vista de periodisme digital. L'activitat té un preu de 5€ per sessió.

 
SERVEI DE BIBLIOTECA

L’alumnat que no participa en cap activitat té la possibilitat d’estar-se a la biblioteca, on pot fer estudiar i fer deures. El servei és gratuït per als socis de l’AMPA i té un preu 10 € trimestrals per a no socis.

 

COR JOVE

Amb el suport de l’Ajuntament, l’Escola Municipal de Música ofereix al nostre alumnat la possibilitat d’integrar-se en el nou Cor Jove. T’agrada cantar pop, rock, gospel o musicals?

Apunta’t i tindràs una experiència OH HAPPY MUSIC! Dijous de 15.30 a 16.30 a l’Institut. 10€ mensuals. Prova-ho gratis al mes d’octubre!

 

Els pagaments de totes les activitats es faran trimestralment per avançat al local de l’AMPA. La concreció de grups i dies dependrà de la demanda. Totes les activitats començaran l'1d'octubre, excepte la de biblioteca, que comença amb el curs escolar.

Fitxa inscripció