Search
  • Coordinador Tic

Presentació dels Treballs de Recerca

Una trentena de persones es van aplegar ahir a la sala polivalent de la biblioteca per assistir a la presentació d'alguns dels millors treballs de recerca de 2n de batxillerat d'enguany. El format de l'acte no ens permet veure tots els que voldríem i alguns treballs excel·lents han quedat sense esposar.

Els treballs que els alumnes van defensar davant familiars, amics, professors i espectadors són els següents:

Clara González: "El silenci de les víctimes", sobre el bullying a les escoles, que dona veu a les víctimes, als assetjadors i a d'altres membres de la comunitat educativa i de l'entorn de la víctima.

Júlia Gómez: "La senilitat dels iogurts", que estudia com afecta la data de caducitat dels iogurts a la seva vida útil i com proliferen o no els bacteris dins i fora de la nevera.

Anna Alonso: "Les cèl·lules mare pluripotents induïdes, el futur de la medicina regenerativa", un treball d'investigació on l'alumna ha realitzat diferents experiments fins crear les seves pròpies cèl·lules mare.

Àlex Vilanova: "BiblioTR", el desenvolupament d'una xarxa social on els alumnes poden pujar els seus treballs de recerca, els els seus professors poden puntuar-los i futurs estudiants poden consultar-los.

Els treballs van quedar en custòdia per poder ser consultats durant un temps.

16 views

C. Camí de Bigues 40-42

L'Ametlla del Vallès

Telèfon: 938430125

Correu: inseugenixammar@xtec.cat