Search
  • Coordinador Tic

Vallparadís

El divendres dia 20 d'Abril de 2018 primer d'ESO va anar de sortida a Vallparadis situat a Tarrassa. Consistia de la sortida d'educació física amb tres activitats diferents. Vam fer piragüisme, dins d'una piscina molt gran i amb molt espai. En aquesta activitat vam fer pràctica, cursa i jocs on haviem de treballar en equips. La segona activitat era una tirulina, on primer ens explicaven les normes bàsiques i com posar-se l'equipament correctament i després ens enavam tornant en tirar-nos. La terçera i última activitat del dia va ser l'escalada. On hi havia un rocòdrum que havies d'escalar amb el mateix equipament que el de la tirulina i l'objectiu era arribar fins a dalt per tocar la campana i baixar fent ràpel. Al final va resultar sent una sortida prou entretinguda on vam crear noves memòries del primer any a l'institut.

Isona Esquerrà i Giné

1r ESO A

34 views

C. Camí de Bigues 40-42

L'Ametlla del Vallès

Telèfon: 938430125

Correu: inseugenixammar@xtec.cat