Sortida Tecnologia 4rt

Activitat: Resolent una aplicació de robòtica industrial.

L'activitat té com a objectiu donar a conèixer el món dels robots industrials, la seva implantació i algunes de les seves problemàtiques. L'activitat va combinar una part d'explicacions teòriques, per part dels professors, amb la resolució pràctica, per part dels assistents, d'un problema típic de robotització dins les línies de producció d’automòbils. Utilitzant dos robots industrials d’entorns reals i llenguatges reals de programació de robots els alumnes van realitzar els programes dels robots per dur a terme la tasca encomanada de manera efectiva i eficaç.

Canal Terrassa en fa fer un reportatge que podeu veure'l en aquest enllaç:

Entradas destacadas
Posts are coming soon
Stay tuned...
Entradas recientes