Manifest reflexió fets 1 octubre

October 2, 2017

L'endemà de la jornada de l'1 octubre, s'ha convocat a professors i alumnes a les 12h per a llegir el següent manifest: Davant dels fets esdevinguts al llarg de la jornada d’ahir, on es van poder viure situacions que atemptaven contra els drets més bàsics de les persones, no podem sinó manifestar la nostra més clara repulsa i condemna contraaquesta violència.Per davant de qualsevol ideologia hi ha el respecte a les persones i a la seva integritat física i moral.Només allò que es construeix a partir del respecte i del diàleg pot tenir validesa per a la nostra societat.Des de l’institut defensem aquests valors de tolerància, diàleg i respecte com a úniques vies de construcció d’un futur per a tothom.

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes

February 21, 2020

Please reload

Archivo
Please reload

Buscar por tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

C. Camí de Bigues 40-42

L'Ametlla del Vallès

Telèfon: 938430125

Correu: inseugenixammar@xtec.cat