Manifest reflexió fets 1 octubre

L'endemà de la jornada de l'1 octubre, s'ha convocat a professors i alumnes a les 12h per a llegir el següent manifest: Davant dels fets esdevinguts al llarg de la jornada d’ahir, on es van poder viure situacions que atemptaven contra els drets més bàsics de les persones, no podem sinó manifestar la nostra més clara repulsa i condemna contraaquesta violència.Per davant de qualsevol ideologia hi ha el respecte a les persones i a la seva integritat física i moral.Només allò que es construeix a partir del respecte i del diàleg pot tenir validesa per a la nostra societat.Des de l’institut defensem aquests valors de tolerància, diàleg i respecte com a úniques vies de construcció d’un futur per a tothom.

Entradas destacadas
Posts Are Coming Soon
Stay tuned...
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No tags yet.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square