Creació d’un logotip per representar el Projecte Erasmus+

November 13, 2017

Aquesta activitat està oberta a tot l’alumnat de l’Institut Eugeni Xammar.

 

Tema: "Immigration: there's no going back". La temàtica és el reconeixement i visibilització de les condicions de vida i dels drets de les persones immigrants i refugiades. En el projecte hi participen sis centres europeus de secundària de Denmark, Iceland, Great Britain, Germany i l’Institut Eugeni Xammar.

Has de tenir en compte que un logotip és un recurs gràfic que s’utilitza per representar una marca o una activitat. Per tant, una imatge clara facilitarà la interpretació a primera vista. Pots utilitzar imatges i/o text.

 

Format: En paper, en format Din A5 i en digital, en format .jpg o .png.

 

Data de lliurament: Les obres es podran presentar fins el dia 28 de novembre. El format paper s’haurà de presentar a consergeria i el format digital s’haurà d’enviar a l’adreça fotosxammar@gmail.com.

 

Identificació: A darrera del dibuix i en el correu que envieu s’han d’indicar el nom, cognoms, curs i grup de l’alumne/a.

 

De totes les propostes presentades al nostre centre se n’escolliran dues. Els alumnes de 1r de Batxillerat que aniran a la primera trobada d’Alemanya del 10 al 16 de desembre seran els encarregats de presentar les dues propostes. La resta de centres participants farà el mateix i de les dotze propostes finals escolliran la definitiva.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes

February 21, 2020

Please reload

Archivo
Please reload

Buscar por tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

C. Camí de Bigues 40-42

L'Ametlla del Vallès

Telèfon: 938430125

Correu: inseugenixammar@xtec.cat