Creació d’un logotip per representar el Projecte Erasmus+

Aquesta activitat està oberta a tot l’alumnat de l’Institut Eugeni Xammar.

Tema: "Immigration: there's no going back". La temàtica és el reconeixement i visibilització de les condicions de vida i dels drets de les persones immigrants i refugiades. En el projecte hi participen sis centres europeus de secundària de Denmark, Iceland, Great Britain, Germany i l’Institut Eugeni Xammar.

Has de tenir en compte que un logotip és un recurs gràfic que s’utilitza per representar una marca o una activitat. Per tant, una imatge clara facilitarà la interpretació a primera vista. Pots utilitzar imatges i/o text.

Format: En paper, en format Din A5 i en digital, en format .jpg o .png.

Data de lliurament: Les obres es podran presentar fins el dia 28 de novembre. El format paper s’haurà de presentar a consergeria i el format digital s’haurà d’enviar a l’adreça fotosxammar@gmail.com.

Identificació: A darrera del dibuix i en el correu que envieu s’han d’indicar el nom, cognoms, curs i grup de l’alumne/a.

De totes les propostes presentades al nostre centre se n’escolliran dues. Els alumnes de 1r de Batxillerat que aniran a la primera trobada d’Alemanya del 10 al 16 de desembre seran els encarregats de presentar les dues propostes. La resta de centres participants farà el mateix i de les dotze propostes finals escolliran la definitiva.

Entradas destacadas
Posts Are Coming Soon
Stay tuned...
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No tags yet.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square