1r de batxillerat a Càrites

November 29, 2017

El divendres dia 10 novembre, un grup format per més de 50 alumnes, van assistir a una xerrada al centre sobre el paper de Càrites al municipi. El divendres següent van ser convidats a visitar les instal·lacions al nostre poble.
En la esmentada visita els responsables els hi van explicar el funcionament d’aquesta organització. Un dels fets més rellevants que han aconseguit és, amb esforç i  treball, reduir el nombre de famílies que reben ajut respecte de l’any passat. Els van indicar també que, perquè aquesta xifra continuï reduint-se, convindria que s’involucrés en aquesta tasca que fa Càrites més gent del poble en la mida que a cadascú li fos possible; o bé donant  roba, aliments, joguines i altres estris,  o fent voluntariat tots dels dijous de 17.00h a 19.00h per ajudar a organitzar els magatzems.
Els hi van explicar també que el cap de setmana del 2 i 3 de desembre tenen previst organitzar la “Gran Recapta de Nadal” amb la que esperen que tot el poble hi col·labori.
Tanmateix, van dir als joves que una de les millors tasques de voluntariat que poden fer ells, és visitar als avis de les residències, per fer-los companyia, escoltar-los i distreure’ls de la monotonia, i sobretot per aquestes properes festes nadalenques, dedicar unes cançons.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes

February 21, 2020

Please reload

Archivo
Please reload

Buscar por tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

C. Camí de Bigues 40-42

L'Ametlla del Vallès

Telèfon: 938430125

Correu: inseugenixammar@xtec.cat