1r de batxillerat visita la Colònia Vidal

November 29, 2017

El dilluns 13 de novembre els alumnes de 1r de batxillerat humanístic i social van visitar la Colònia Vidal, al municipi de Puig-reig. Els alumnes van poder entrar en els habitatges destinats als obrers i visitar algunes de les sales d’ús habitual en el seu temps lliure, així com les zones destinades al treball diari. Tot acompanyat de les explicacions d’una persona experta en el tema que els va explicar la rutina diària i els dies de lleure en aquella època. Una de les parts més interessants de la sortida va ser la visita al museu, on hi ha exposades les màquines de filatura i la guia va explicar als assistents el seu procés.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes

February 21, 2020

Please reload

Archivo
Please reload

Buscar por tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

C. Camí de Bigues 40-42

L'Ametlla del Vallès

Telèfon: 938430125

Correu: inseugenixammar@xtec.cat