Presentació dels Treballs de Recerca

April 6, 2018

Una trentena de persones es van aplegar ahir a la sala polivalent de la biblioteca per assistir a la presentació d'alguns dels millors treballs de recerca de 2n de batxillerat d'enguany. El format de l'acte no ens permet veure tots els que voldríem i alguns treballs excel·lents han quedat sense esposar.

Els treballs que els alumnes van defensar davant familiars, amics, professors i espectadors són els següents:

 

Clara González: "El silenci de les víctimes", sobre el bullying a les escoles, que dona veu a les víctimes, als assetjadors i a d'altres membres de la comunitat educativa i de l'entorn de la víctima.

Júlia Gómez: "La senilitat dels iogurts", que estudia com afecta la data de caducitat dels iogurts a la seva vida útil i com proliferen o no els bacteris dins i fora de la nevera.

Anna Alonso: "Les cèl·lules mare pluripotents induïdes, el futur de la medicina regenerativa", un treball d'investigació on l'alumna ha realitzat diferents experiments fins crear les seves pròpies cèl·lules mare.

Àlex Vilanova: "BiblioTR", el desenvolupament d'una xarxa social on els alumnes poden pujar els seus treballs de recerca, els els seus professors poden puntuar-los i futurs estudiants poden consultar-los.

Els treballs van quedar en custòdia per poder ser consultats durant un temps.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes

February 21, 2020

Please reload

Archivo