Vallparadís

April 23, 2018

El divendres dia 20 d'Abril de 2018 primer d'ESO va anar de sortida a Vallparadis situat a Tarrassa. Consistia de la sortida d'educació física amb tres activitats diferents. Vam fer piragüisme, dins d'una piscina molt gran i amb molt espai. En aquesta activitat vam fer pràctica, cursa i jocs on haviem de treballar en equips. La segona activitat era una tirulina, on primer ens explicaven les normes bàsiques i com posar-se l'equipament correctament i després ens enavam tornant en tirar-nos. La terçera i última activitat del dia va ser l'escalada. On hi havia un rocòdrum que havies d'escalar amb el mateix equipament que el de la tirulina i l'objectiu era arribar fins a dalt per tocar la campana i baixar fent ràpel. Al final va resultar sent una sortida prou entretinguda on vam crear noves memòries del primer any a l'institut.

 

Isona Esquerrà i Giné

1r ESO A

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes

February 21, 2020

Please reload

Archivo
Please reload

Buscar por tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

C. Camí de Bigues 40-42

L'Ametlla del Vallès

Telèfon: 938430125

Correu: inseugenixammar@xtec.cat