Sant Jordi

April 24, 2018

Enguany les activitats de Sant Jordi han estat incrementades. A banda de la tradicional venda de roses i el certamen literari, aquest curs els alumnes de 3r han dinamitzat la diada amb una sèrie de novetats. Els alumnes han pogut participar en una sèrie de tallers relacionats amb la llengua, com per exemple jocs de llengua en català, una gimcana lingüística i la creació de punts de llibre, imants i polseres. També s'ha organitzat un intercanvi de llibres i la venda de manualitats i pastissos per recaptar fons pels refugiats a Síria, en aquest cas dinamitzat des d'una optativa de 2n d'ESO.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes

February 21, 2020

Please reload

Archivo
Please reload

Buscar por tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

C. Camí de Bigues 40-42

L'Ametlla del Vallès

Telèfon: 938430125

Correu: inseugenixammar@xtec.cat