Sant Jordi

Enguany les activitats de Sant Jordi han estat incrementades. A banda de la tradicional venda de roses i el certamen literari, aquest curs els alumnes de 3r han dinamitzat la diada amb una sèrie de novetats. Els alumnes han pogut participar en una sèrie de tallers relacionats amb la llengua, com per exemple jocs de llengua en català, una gimcana lingüística i la creació de punts de llibre, imants i polseres. També s'ha organitzat un intercanvi de llibres i la venda de manualitats i pastissos per recaptar fons pels refugiats a Síria, en aquest cas dinamitzat des d'una optativa de 2n d'ESO.

Entradas destacadas
Posts Are Coming Soon
Stay tuned...
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No tags yet.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square