Projecte "Reacciona"

Durant el segon trimestre, a l'optativa de cultura i valors ètics de 3r, els alumnes van participar en el projecte "Reacciona", que té com a objectiu treballar consciència social i la cultura de la pau a través d'un taller de cinema. Els alumnes havien de triar una ONG i havien de fer un curtmetratge per representar el que fa aquesta ONG amb l'ajuda d'un col·laborador del projecte.

El projecte dut a terme pels alumnes del nostre institut tenia com a destinatària l'associació CreArt, una organització que té com a finalitat principal la transformació social a través de l'art. La idea era poder transmetre com l'art pot canviar l'estat d'ànim d'una persona que ha passat per una experiència traumàtica.

El curtmetratge tracta d'un nen que ha perdut el seu pare i que, a causa d'això, ha caigut en una depressió i s'ha apartat de la societat. Es veu com un amic del protagonista fa que s'interessi per l'art i que comenci a expressar les seves emocions, que representa que és la fundació CreArt. Al principi els dibuixos són foscos, però, a mesura que va millorant, els seus dibuixos es fan més acolorits. Al final, el protagonista surt de la seva depressió i s'integra a la societat.

Entradas destacadas
Posts are coming soon
Stay tuned...
Entradas recientes