Jornades esportives

El divendres 14 de desembre de 2018, 24 alumnes de 3r i 4rt d’ESO de l’Institut Eugeni Xammar van col·laborar en la realització de les jornades esportives al camp de futbol de l’Ametlla del Vallès.

L’activitat va ser dirigida pel professor d’educació física Oriol Mayneris de l’Institut Eugeni Xammar, qui va escollir els alumnes i va acompanyar-los durant l’activitat. Els alumnes escollits van trobar-se a consergeria i després van anar caminant al camp de futbol i es van repartir els diferents jocs.

Cada parella d’alumnes van preparar la seva estació amb tot el necessari: pilotes de futbol, aros, cistelles, arcs... El poliesportiu del poble va aportar els diferents materials que es van fer servir durant l’activitat.

Els alumnes de 5è i 6è de les escoles Bertí i Cingles es van dividir en diferents grups i van passar per les diferents estacions, com per exemple tir amb arc, el joc de les estatues, en la que els nois ballaven fins que es parava la música i havien d’anar a


uns cercles per salvar-se, xutòdrom, que calculava la velocitat amb la que es xutava la pilota, gladiator, en la que els nois entraven a un quadrilàter inflable i es posaven una armadura de foam i lluitaven amb un pal del mateix material... I moltes més activitats esportives de tot tipus, amb les que els nens van gaudir. Es va fer una pausa per esmorzar i es va continuar amb les diferents activitats. Alguns alumnes van decidir monitorar una nova estació.

L’activitat, va ser un èxit i no hi va haver cap tipus de problema. Els alumnes de l’escola i els del institut van gaudir de l’experiència. Quan els nens es van anar, els nois del Xammar van recollir els materials y van tornar a pujar a l’institut.

Entradas destacadas
Posts Are Coming Soon
Stay tuned...
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No tags yet.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square