Alumnes de l'Erasmus+ a Islàndia

April 21, 2019

 

A continuació us deixem algunes fotografies de l'estada dels nostres alumnes a Islàndia. Els estudiants es varen allotjar a casa de famílies d’alumnes de la Ingunnarskóli, l’institut d’ensenyament secundari on van fer la major part d’activitats. L’edifici, inaugurat el 2001, resulta impressionant per la seva arquitectura i el disseny dels espais educatius, força lluny de les classes tradicionals a les que estem acostumats.

La part acadèmica de l’estada va consistir en un seguit d’activitats relacionades amb el tema central del projecte: la situació de les persones immigrades i refugiades a Europa. Hi va haver tallers de diferents matèries (art, música, ciències socials i polítiques...) i xerrades per part de l’ACNUR i Amnistia Internacional. La visita a terres islandeses va incloure visita a llocs culturals i espais naturals de destacada importància.

 

A la primera foto, podeu veure els nostres alumnes amb el president d'Islàndia, Sr. Guðni Thorlacius Jóhannesson, que els va rebre a la seva residència.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes

February 21, 2020

Please reload

Archivo
Please reload

Buscar por tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

C. Camí de Bigues 40-42

L'Ametlla del Vallès

Telèfon: 938430125

Correu: inseugenixammar@xtec.cat