Exposició del pintor local Josep Maria Luján al vestíbul de l'institut

November 7, 2019

Al vestíbul de l'institut hi ha l'exposició de quadres de l'artista local Josep Maria Luján, membre de l'Associació d'Artistes de L'Ametlla. Ens ha cedit alguna de les seves pintures pèrquè estiguin exposades temporalment. A més durant aquesta semana farà una visita al centre per fer una xerrada als alumnes de VIP de 4t d'ESO dins de'una col·laboració amb l'entitat, de la qual n'és membre,  per la qual els artistes del municipi visiten els centres escolars per fer una activitat amb els alumnes.

En el cas de Luján será una Masterclass.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes
Please reload

Archivo